Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /home/alisuzqo/kristalite.com/vqmod/vqmod.php on line 684
Warning: ini_set(): Headers already sent. You cannot change the session module's ini settings at this time in /home/alisuzqo/kristalite.com/system/library/session.php on line 7Warning: ini_set(): Headers already sent. You cannot change the session module's ini settings at this time in /home/alisuzqo/kristalite.com/system/library/session.php on line 8Warning: ini_set(): Headers already sent. You cannot change the session module's ini settings at this time in /home/alisuzqo/kristalite.com/system/library/session.php on line 9Warning: ini_set(): Headers already sent. You cannot change the session module's ini settings at this time in /home/alisuzqo/kristalite.com/system/library/session.php on line 10Warning: session_set_cookie_params(): Cannot change session cookie parameters when headers already sent in /home/alisuzqo/kristalite.com/system/library/session.php on line 20Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/alisuzqo/kristalite.com/system/library/session.php on line 21Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/alisuzqo/kristalite.com/vqmod/vqmod.php:684) in /home/alisuzqo/kristalite.com/index.php on line 202Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/alisuzqo/kristalite.com/vqmod/vqmod.php:684) in /home/alisuzqo/kristalite.com/system/library/currency.php on line 45 Аура
https://kristalite.com/image/cache/catalog/centrove/aura-1170x600.jpg

Аура

  • f000000ThursdayThursday08am31Europe/Sofia_f2018Thu, 08 Mar 2018 01:16:15 +020003am31_am0808Europe/Sofia08
  • |   0 Коментара

Всеки енергиен център около себе си образува поле от светлина. В зависимост от състоянието на енергийните центрове, до каква степен те са прочистени и балансирани, зависи колко наситен ще е цветът, който излъчват и с какъв диаметър ще е той. Съвкупността от всички енергийни центрове и техните полета от светлина образуват аурата. Тя има яйцевидна форма описана около физическото тяло и показва енергийното състояние на човека. Докато външния вид на човек понякога може да ви заблуди, аурата не би го направила никога. Тя показва това, което не може да бъде скрито, показвайки истинската същност на човек. Добрите и позитивни хора имат светла сияйна аура, докато лошите и негативни хора имат мрачна аура. 

В момента на Земята е популярно да се говори за определени типове аура, като индигова, виолетова и т.н., като на хората, които светят с такава аура, им се преписват специални умения. За мен това не е правилно. Хората така поставят поредната рамка, с която сами себе си ограничават. Когато аурата на човек е с преобладаващ цвят, това означава, че той използва най-активно енергийния център, който съответства на този цвят. Хората не бива да се стремят да светят в преобладаващ цвят, защото това е признак за липса на баланс на енергийните центрове. С други думи казано едни енергийни центрове са по-активни, за сметка на други.  

Всеки енергиен център и всеки цвят носят в себе си определени характеристики, всяка от тях е еднакво важна и значима. Не съществува такова нещо като по-добър или по-лош цвят, всички са еднакво важни, за развитието на човек. Когато аурата на човек свети в преливащи цветове на дъгата достигащи до бяло сияние, това е признак за добре балансирани енергийни центрове.  

Благодарение на аурата може много точни диагнози да се поставят и така да се открие проблема в дълбочина, разбирайки къде се намира на енергийно ниво корена му. Колкото повече напредвате по пътя на освобождение и обновление, и работите със себе си за духовен прогрес, толкова по-лесно ще ви е да усещате аурите на останалите хора. Сензитивността ви ще се засилва и ако се намирате около човек с тъмна аура, той ще ви отблъсква, дори може да предизвика главоболие във вас, и обратното. Хората с чисти сърца и лъчезарна аура биха ви зареждали още поосезаемо със своята енергия.  

Времето, в което човечеството навлиза, ще даде възможност способността да виждаме и усещаме аурите на останалите хора да се прояви. Първоначално умението започва с това, да се научите да усещате аурата чрез своите сетива. След това постепенно с времето развивате умението да виждате аурата на хората и всичко живо около вас с помощта на своето вътрешно зрение. Това умение предстои да се развие масово по цялата Земя. Един ден това умение ще бъде приемано за нещо нормално, както сега е нормално хората да виждат с физическото си зрение. 

Аурата се мени всяка секунда, в зависимост от моментното състояние на човека. Ако в даден момент сте спокойни, тя би светила по един начин, но ако в друг момент нещо провокира във вас силни емоции от щастие, тя веднага ще се измени, както би се случило и ако нещо ви натъжи. Затова е много трудно някой да ви каже какво е излъчването на вашата аура. Може да се каже какво е моментното й състояние, но знайте, че то не е постоянна величина, мени се с всяка ваша мисъл, емоция и действие. За да имате здрава и балансирана аура мислете за нея като за такава. Представяйте си как тя свети в цветовете на дъгата, ярка и сияеща с наситени цветове, излъчващи енергия във всички страни и посоки.  

Сега нека обобщим с няколко изречения всичко казано относно товарите. Ние нямаме никакво право да се сърдим на всички трудности в живота ни, защото ние самите сме си ги създали. Те се явяват да ни помогнат да станем по-добри хора, поучавайки се от тях. За да ме разберете по-лесно, какво искам да кажа, нека разгледаме историята на един човек, който имал болни зъби, които му причинявали много болка. Един ден той се докоснал до знанието как да изцели себе си чрез любов, прошка и благодарност. Насочил своята любов към зъбите си с помощта на молитва. Помолил се с цялото си сърце и душа, цялата кодирана болка в тях, както и провокаторите, които я активират, да бъде освободена и на нейно място да се изпълни с чиста безусловна любов. Той поискал прошка от своите зъби за всичките пъти, когато не се е отнасял към тях по възможно най-добрия начин. Помолил и себе си за прошка за това, че е допуснал да има такова отношение към зъбите си.  

В момента, в който изказал намерението, че прощава на зъбите си за всичката болка и дискомфорт, която те са му причинили през годините, осъзнал, че зъбите с нищо не са виновни за това, че той самият ги е пренебрегвал и не се е отнасял с тях с любов и благодарност и така с времето те са заболели. В този момент той осъзнал важен урок, на който го научила цялата болка, показвайки му какво би се случило, когато се отнасяш безотговорно към своето тяло, при положение, че то ни служи вярно през целия път в земното ни съществуване. Била му показана ответната реакция на неговите собствени действия. Ако той се беше отнасял по-често с любов и благодарност към тях, те никога не биха заболели. 

По абсолютно същия начин товарите, които носим със себе си ни въздействат в живота. Ние самите, с нашето нехайство или липса на знание, сме си ги създали, носейки ги с нас до момента, в който те успеят да ни покажат урока, който целят да ни научат, за да може в бъдеще да вървим по-уверено по пътя. Господ не е създал товарите, защото желае нашето страдание, а защото желае чрез тях ние да се осъзнаем и да се научим да бъдем по-отговорни в използването на енергията, която протича през нас, защото всяко наше действие оставя последици след нас, а какви ще бъдат те, дали с положителен или с отрицателен знак, зависи изцяло и единствено от нас и от умението ни да боравим с енергията, с която Господ ни е дарил и овластил. 

Не се сърдете на болката, а й благодарете за помощта, която ви оказва. Помолете я да ви помогне да осъзнаете по-скоро урока, на който тя цели да ви научи. Бъдете наблюдателни и не забравяйте да анализирате случващото се в ежедневието ви. Така по-бързо отговорите във вас ще изплуват и от оковите на товара ще се освободите. Успех ви желая и знайте, че най-хубавото тепърва предстои. Нека това ви дава сили напред по пътя да вървите. 

Откъс от книгата: "ПЪТЕВОДИТЕЛ ЗА ДУХОВНО РАЗВИТИЕ - Практически наръчник за изцеление на душата и тялото"


Прочети още за:

Тагове:

0 Коментара

Коментари само за регистрирани потребители Вход


Свързани статии