https://kristalite.com/image/cache/catalog/centrove/7-1170x600.jpg

Седми енергиен център

  • f000000ThursdayThursday08am31Europe/Sofia_f2018Thu, 08 Mar 2018 01:16:06 +020003am31_am0808Europe/Sofia08
  • |   0 Коментара

Наричан още Сахасрара, намиращ се в центъра на темето. Неговият цвят е виолетов приливащ към бял. Този енергиен център отново е силно свързан с нашето духовно тяло, който е най-прекият път до нашия дух. Изгражда мост между нашата енергийна същност, въплътена тук на Земята и тази, която се намира в духовния свят. Отговаря за дейността на епифизата. Свързан е с нервната дейност на мозъчните центрове и с главния мозък. Седми енергиен център отговаря отново за елемента етер на още подълбоко ниво. Той е връзката ни с Вселената, помагайки ни в живота по начин, който много често хората не осъзнават. Всеки миг към нас тече помощ, идваща от небесата, вливайки се през седми енергиен център. Свързан е с нашето съзнание.  

Това е енергийният център, който отговаря за връзката ни с нашата истинска същност. Духовният ни екип и Висшият ни Аз общуват чрез нас през този енергиен център. Чрез него ние сме в състояние да се свържем с нашия дух и да почерпим знание от вече отминали наши животи.  Докато пиша тази книга използвам активно този енергиен център. Преди години, когато седмият ми енергиен център бе в затлачено състояние, имах желание в студентските ми години да напиша книга. Започнах да го правя, но ми беше много трудно и се отказах, въпреки че усещах със сърцето си, че за това, което искам да пиша, имам много натрупани знания и мога да бъда полезен с него. Сега, когато този енергиен център работи в пълна сила, съм в състояние в рамките на един месец с огромно удоволствие да напиша тази книга. Всичко се случва много по-лесно, когато няма какво да ти пречи.   

Седми енергиен център е свързан със съзнанието на човека. Колкото повече енергия вливате в него, толкова повече ще подпомагате разширяването на вашето съзнание, а от  там по-обширния поглед, който ще имате над живота. Невидимото за вас постепенно ще става видимо и така на живота по нов начин ще поглеждате. Толкова много неща ни се случват ежедневно и сякаш преминават покрай нас, без да си даваме сметка затова. Това е така, защото товарите, които носим в този енергиен център като в мъгла обгръщат възприятията ни. Колкото повече се разширява съзнанието ви, толкова повече ще се избистря картината пред вас за божествения план и за смисъла на живота.  

Този енергиен център отговаря за връзката ви с духовния свят, Вселената и всичко намиращо се в нея. Те са източник на знание и мъдрост, които използваме тук на Земята. Колкото по-добре функционират горните енергийни центрове, толкова по-голяма помощ от небесата струи към вас. Изпраща ви се толкова, колкото вие самите сте в състояние да приемете. Пожелавам ви от сърце и душа да разгърнете своя духовен потенциал и не само Земята да е вашият дом, а цялата Вселена, пътувайки свободно из нея, защото за духа ограничения не съществуват. Той е в състояние да отлети там, където вие го отведете.

Откъс от книгата: "ПЪТЕВОДИТЕЛ ЗА ДУХОВНО РАЗВИТИЕ - Практически наръчник за изцеление на душата и тялото"


Прочети още за:

Тагове:

0 Коментара

Коментари само за регистрирани потребители Вход


Свързани статии