https://kristalite.com/image/cache/catalog/vruzka-kristal-1170x600.jpg

Изграждане на енергийна връзка с кристалите

  • f000000ThursdayThursday08pm31Europe/Sofia_f2018Thu, 08 Mar 2018 15:22:33 +020003pm31_pm0808Europe/Sofia08
  • |   0 Коментара
За да ни помага пълноценно един кристал е много важно да изградим силна енергийна връзка с него. Първо е нужно да го изчистим от всичко старо и ненужно. След това вземете кристалa в ръце или се загледайте в него. Важното е да осъществите контакт, независимо дали това ще е мисловен, емоционален, визуален или физически. Еднакво въздействие има това дали ще държите кристалa в ръце или той ще е далеч от вас, но вие на енергийно ниво си мислите за него или го визуализирате. И двата способа имат силно действие и ще ви помогнат да изградите енергийна връзка с тях.

След като сте пречистили кристалa от всичко старо и ненужно осъществете контакт с него. Огледайте го, любувайте му се, радвайте се на красотата и енергията, с която в този момент ви дарява. Колкото по-силно го обикнете и го почувствате като част от себе си, толкова по-голяма енергийна връзка ще изградите с него. Не е нужно да правите сложни практики, за да изградите енергийна връзка с него. Това, което се изисква от вас, е да му обръщате внимание и да му се любувате. Също така помага много да го използвате в енергийни практики (медитации), това ще засили допълнително връзката ви с него.

Колкото повече кристалът присъства във вашето ежедневие, толкова по-скоро ще изградите и задълбочите връзката си с него. По този начин вие, образно казано, всеки път ще извървявате пътя към кристала. Така постепенно ще утъпквате и опознаете пътя, докато не се научите и със затворени очи тичешком да го извървявате с лекота. Ако в началото ви е нужно известно време да се настроите на чистотата на кристала и да влезете във връзка с него, след време всичко това ще се случва автоматично, без да ви коства никакви усилия.

В началото на този процес е добре кристалът постоянно да е около вас, за да ви подпомага енергийно. Колкото повече напредвате и задълбочавате своята връзка, необходимостта от това да присъства на физическо ниво с вас отпада, защото на енергийно ниво вие сте свързани и независимо къде се намирате, той ще ви подпомага от разстояние. Докато тази връзка се изгражда може да използвате следното упражнение:

Използвайте нещо свое, най-добре то да е част от тялото ви като кичур коса или нокти, които притежават вашето ДНК.  Върху тях или под тях поставете кристал и го програмирайте за какво желаете да ви помага през целият ден. Независимо, че кристалът на физическо ниво няма да е с вас, на енергийно ниво той през цялото време ще ви подпомага, закриля и изцелява. Това упражнение не само ще подобри качеството ви на живот, а с времето ще задълбочи връзката ви със самите кристали и така те постепенно ще разкриват все повече своя потенциал пред вас.

Много често хората неосъзнато осъществяват и изграждат енергийни връзки с хора, животни и предмети. Както сами виждате процесът не сложен. От нас се изисква да подходим с внимание, любов и благодарност, а всичко останало се случва от самосебе си, защото на енергийно ниво нашата душа и духовен екип подпомагат този процес.

Бъдете благословени със светлина и любов, които ви правят безгранично щастливи и удовлетворени!

Енергийно заредени кристали:

Тагове:

0 Коментара

Коментари само за регистрирани потребители Вход


Свързани статии