https://kristalite.com/image/cache/catalog/izbor-1170x600.jpg

Избиране на кристал

  • f000000ThursdayThursday08pm31Europe/Sofia_f2018Thu, 08 Mar 2018 15:23:20 +020003pm31_pm0808Europe/Sofia08
  • |   0 Коментара

Всеки кристал има основно две отличителни характеристики. Първата се изразява на физическо ниво с тяхната красота и блясък. Втората отличителна характеристика, която има много по-голямо значение за нашата душа, е тяхното енергийно излъчване. Външната физическа красота ни помага да обикнем по-лесно кристала и така осъществяваме по-силна енергийна връзка с него, като същевременно с това доставя удоволствие на физическите ни сетива. Енергийното излъчване на кристала е съкровището, което всеки един кристал носи в себе си. То често е скрито под невзрачна обвивка на физическо ниво, но на по-дълбоко ниво той носи в себе си огромна сила, която е в състояние да допринесе много за благополучието на всички нива в живота ни.

Ето защо е важно да избираме кристалите с изострени сетива, така, че да се вслушаме във вътрешното си усещане, кой кристал е подходящ за нас. Защото кристалите носят в своя корен различна памет (енергия) в своята кристална решетка и тези кристали, които носят това, от което вие самите имате нужда, ще ви привлекат най-силно благодарение на вселенския закон, който гласи, че подобностите се привличат. 

Как може да разберете дали един кристал е подходящ за вас?

Първо - осъществете зрителна връзка с него. Ако избирате между много кристали, ги огледайте всичките. Очите са прозорец, през който нашата душа излъчва и приема енергиите на заобикалящата ни среда.  Опитайте се да се абстрахирате от външните несъвършенства по кристалите, за да не позволявате на разума да избере, вместо душата ви. В този момент е нужно да се намирате в емоционален покой, за да ви е по-лесно да се вслушате във вътрешните ви усещания. Когато осъществите контакт с кристал, който е подходящ за вас, неговата енергия ще потече към вас, за да запълни енергийните липси, които носите в себе си. Когато осъществите зрителен контакт с такъв кристал, вие ще го усетите на енергийно ниво, а по-сензитивните хора са в състояние на мига да регистрират това усещане в себе си, докато при хора, които нямат опит с използването на енергията, ще им е нужно малко повече време, докато се уверят, че точно този кристал е за тях.

Ако ви е трудно в точния момент да разпознаете кристала за вас, тогава душата може да започне да ви изпраща мисли за него. През деня, по-различно време, мислите ви ще се насочват автоматично към кристалите, които са ви направили най-силно впечатление. Не е случайно, че те са ви направили впечатление, защото те носят енергията, от която вие имате нужда. Това е причината хората да харесват различна музика, кристали, дрехи, цветове, картини и други източници на енергия, които хората, осъзнато или не, избират да си взаимодействат с тях. Ние сме привлечени от това, което носим в себе си, което е обвързано с това, от което имаме нужда. 

По сходен начин можете да осъществите връзка с един кристал като го вземете в ръце и го обгърнете между дланите си или го поставите върху сърцето си. Когато подходящ за вас кристал е между дланите ви, вие може да усетите боцкане, затопляне или хлад, провокирани от енергийния поток на взаимодействие между вас и кристала. Това са трите основни метода на най-бърза енергийна комуникация с един кристал, а именно – зрителна, като го погледнем, сетивна, като го обгърнем с дланите си и душевна, като го поставим върху сърцето си.

Който и от начините да изберете да използване, няма да сбъркате, нужно е само да се освободите от напрежението, което ежедневните проблеми и работа предизвикват във вас и така вашата душа ще избере най-подходящия за вас кристал. Не винаги той е най-красивият и лъскав, дори точно обратното, той може да е най-незабележимия на физическо ниво, но на енергийно ниво да се отличава с това, че носи в себе си точно това, от което вие самите имате нужда. 

Когато откриете своя кристал му благодарете, че е навлязъл в живота ви и той с радост ще ви подпомага през целия ви земен път.


Енергийно заредени кристали:

Тагове:

0 Коментара

Коментари само за регистрирани потребители Вход


Свързани статии