https://kristalite.com/image/cache/catalog/otzivi-1170x600.jpg

Отзиви относно енергийно заредените кристали

  • f000000ThursdayThursday08pm31Europe/Sofia_f2018Thu, 08 Mar 2018 15:21:49 +020003pm31_pm0808Europe/Sofia08
  • |   0 Коментара

"Исках да ти кажа, поне от личен опит, кристалите, които зареждаш с енергия, имат свойството някаси да накарт душата да отвори вратата към истинската си същност и веднъж, когато тя познае себе си и мисията си, тя започва да следва пътя си. Кристалите заредени от теб и енергията които влагаш е тях са огромна подкрепа в развитието за душата - духовното и житейското, на израстването на съзнанието. Твоите кристали са ми голяма помощ, използвам ги да прочистя пространството около дома си и семейството си, както използвам и съветите за почистването им след това. Благодаря ти за тях и, че отделяш времето и енергията си да правиш това! Аз много ги обичам всички тях, те са като паст от мен.

Чрез тях ако повече души се докоснат до себе си и го осъзнаят и познаят себе си, те също ще имат нужда от тях по пътят си и  вярвам, че те ще бъдат помощ и за тях. Подарявала съм диаманта Херкимер на трима човека и най-малкото което се случи с тях е, че промениха мисленето си към духовен аспект, някои повече, други по-малко, но по някакъв начин те разгърнаха светлината в себе си. "

Александра Тумбакова


Искам да ви споделя за кристала който получих като подарък с книгите. Същата вечер имах много силни болки в корема, инстинктивно го сложих на корема си, стана толкова горещ, удивително. И болките отшумяха. Сега от два дена ме боли кръста и си го слагам на кръста и се чувствам прекрасно.

Гинка Атанасова


От известно време нося в чантата си един Диамант Хъркимър. Със зашеметяваща бързина започнах все по-осъзнато да чувствам енергиите на хора, дървета, цветя, предмети, луната, слънцето, вятъра разговаряше с мен... без думи се разбирахме. Телепатично да знам какво ще бъде казано, а един път чух ясно едно име във връзка с разговор. Започнах на енергийно ниво да прониквам в камъни, дървета, цветя и така да създавам нова система за лекуване с билки (завършила съм билкова медицина и моята доцентка ми каза, че системата ми е нова и непозната до сега!)... и още и още... Моите топли благодарности на Ширинан и невероятните кристали, до които чрез него достигам!

Iren Dodova - Piras


Безкрайно благодарна съм и за четирите книги и за безценните кристали които са до главата ми на нощното шкафче - за мен те са пътеводната ми светлина - непрекъснато препрочитам отделни пасажи. В тях има само искрено желание да ни се помогне. Като Вашите книги в които се разкриват изключително важни и обхващащи пълния размер истини за съществуването ни, не съм срещала. Това са святи книги за мен ! Дълбок поклон за стореното ни неоценимо добро !!! От сърце и душа - БЛАГОДАРЯ !

Станка Андонова


Здравей Ширинан, Преди дни си поръчах вашите 5 книги + кристал. Да си призная честно дори все още не съм отворил книгите, но ще стигна и до тях съвсем скоро. Но от друга страна пък кристала ми помогна много... беше просто уникален момент. От години насам търся отговорите и дойде момента в който си отговорих на всички тях. Сега разбирам колко силна е енергията на кристалите. Благодаря ви още веднъж! 

С много топли чувства, Николай Радев


Точно преди Коледа попаднах на информация за вашите книги и в този момент моята интуиция ми нашепна,че това е моят коледен подарък.Не губих нито миг,защото знам ,че интуицията не ме лъже...и отново се убедих.Прочетох две от Вашите книги.Те ми разкриха много неясни за мен неща.Възхитена съм!Кристалът е винаги с мен ,аз се чувствам все по-уверена и силна.Благодаре ние на книгите и кристала получих отговори на много мои въпроси.С всеки прочетен ред усещам все повече енергия,сила и знание.Благодар я от сърце!

Наталия Антонова


Благодарение на кристалите които си купих от тук, аз най сетне намерих начин да се отпускам и успокоявам, същото се случва и с малкото ми дете и всеки който вземе кристала или го постави върху част от себе си. Само за броени минути се проявяват качествата на заредените кристали.  Много съм ти благодарна за тoва, че ме запозна с чудесата на кристалите и не само!

Мариета


Енергийно заредени кристали:

Тагове:

0 Коментара

Коментари само за регистрирани потребители Вход


Свързани статии