За нас

Кристалите.ком е сайт който разпространява предимно кристали от България. Самите кристали преди да бъдат изпратени са прочистени енергийно и заредени с положителна енергия по време на енергийна практика, която цели да внесе повече светлина и любов в живота на хората. Повече информация за енергийно заредените кристали може да прочетете тук: https://shirinan.com/kristali/315-energijno-zaredeni-kristali

Чрез кристалите, които зареждам, моето желание е да помогна на тези хора, които са забравили да си служат с енергията и са отвикнали да зареждат себе си осъзнато и целенасочено със светлина и любов. Нека кристалите им помагат да пробудят себе си, помагайки им да изцелят както физическите, така и енергийните си тела, да извървят по-лесно пътя на промяната, за която пиша в моите книги, защото човечеството се намира на прага на огромна промяна, която ще засегне всяко живо същество по Земята. Нека кристалите бъдат пътеводна светлина за тези, които в тъмното вървят и им е трудно да намерят изход, трудно им е да вървят по пътя си, защото са загубили своите сетива и способности да гледат на живота от високо, да се учат от него, а не с него да се борят, да приемат всяко предизвикателство с благодарност и възможност да надскочат себе си и собствените си способности, защото тяхната роля е да ни учат как по-добре с енергията да си служим.

Сега хората масово се стремят да избягат от изпитанията. Колкото повече се борят с тях, те толкова повече ги преследват и достигат, неосъзнавайки, че тези изпитания са благословия за всеки един. Те са благословия, която дава възможност на душата вътре във всеки един от нас да прояви потенциала, който носи в себе си. Знайте, че няма изпитание в живота ви, с което душата не е в състояние да се справи. Но за да отключите тази способност, този потенциал, е нужно да преминете и през огъня и през водата, нужно е да се калите, усъвършенствате и да се научите отново да си служите с енергията на заобикалящия ви свят.