№114 Оранжев авантюрин

Код на продукта: кристал
Наличност: Да
33.00лв.

Енергийно зареден кристал - Авантюрин

Произход: Чужбина

Особености: Двувръх шлифован Рейки жезъл от Авантюрин, който се използва за концентриране на енергията. Най-често се използва за лечение на болно място, като единият връх сочи към дланта на човек, а другият се насочва към болното място. Има способността да усилва собствените сили на човек. Поради крехкостта на върховете е възможно да има леки наранявания по тях.


Характеристики

"Авантюринът е много позитивен камък на просперитетът. Притежава силна връзка с царството на девите и се използва за създаване на мрежа в градини или къщи срещу геопатогенният стрес. Носеният авантюрин абсорбира електромагнитоното замърсяване и предпазва срещу замърсяване на околната среда. Залепен за мобилен телефон, предпазва от неговите излъчвания. Обезврежда негативните ситуации и ги преобръща.

Психологически авантюринът укрепва лидерските качества и решимост. Увеличава съпричастността и съчувствието, окуражава постоянството. Може да ви върни в миналото, за да откриете източника на напрежението. Носи облекчение при заекване и силни неврози, като показва дълбоките причини за тези състояния. Стабилизира ума, стимулира възприятията и засилва креативността. Открива алтернативи и възможности, одобено ако са представени от други хора. Този кристал свързва интелектолното с емоционалното тяло. Успокоява гнева и раздразнението. Стимулира емоционалното възстановяване и дава възможност да живееш със сърцето си.

Физически авантюринът повишава чувството за добруване. Регулира растежа от раждането до седмата година, балансира мъжко-женската енергия и благоприятства възстановяването на сърцето. В духовно отношение предпазва сърдечната чакра, като пази сърдечната енергия от психичен вампиризъм.


Лечебни свойства

Авантюринът се отразява добре на тимуса, съединителната тъкан и нервната система. Уравновесява кръвното налягане и стимулира метаболизма, понижава холестерола и предотвратява атерасклероза и сърдечни удари. Има противовъзпалителен ефект, намалява кожни обриви, алергии, мигренозно главоболие и успокоява очите.  Той лекува също и надбъбречната жлеза, белите дробове, синусите и сърцето, мускулната и урогениталната системи. Като тинктура облекчава кожни проблеми.

Зеленият авантюрин успокоява и лекува сърцето, защитава го и действа като общохармонизиращо средство. Връща контрола над нещата и е полезен при болестни състояния. Намалява гаденето и прогонва негативните чувства и мисли. Подобно на панацея носи благополучие и емоционален покой.

Зеленият авантюрин отваря сърцето за другите и вдъхва доверие в живота. Развива способността да не приемаме нещата твърде присърце и да поемаме емоционални рискове. Той привлича прислючения в любовта и пътуванията.

Червеният авантюрин насърчава игривата сексуалност, подпомага зачеването на дете или друго творческо начинание. Поддържа съзидателността или плодовитостта от зачеването до раждането, осигурява лека и радостна бременност или творчески процес. Вдъхновява нови идеи. Подпомага проявлението на нов живот или ново изкуство на земно ниво."

Източник: Енциклопедия на кристалите


Повече за енергийно заредените кристали прочети тук!

ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър